Despre mine OLD

Salut, bine ai venit 🙂

 

Esti pe pagina aceasta deoarece doresti sa stii cateva cuvinte despre mine si despre pasiunea mea pentru frumos.

Prietenia mea cu fotografia a inceput in 2007 dar dorinta de a face fotografii a aparut cu mult inainte, in copilarie, cand calatoream foarte mult si din pacate nu imi permiteam o camera de fotografiat. Insa ce am invatat de-alungul anilor pana sa fac primii pasi catre a cunoaste tainele fotografiei m-au format ca persoana.

Trecand prin viata majoritatea dintre noi uita sa deschida ochii si sa priveasca in jur. Din momentul in care am pus mana pe aparatul de fotografiat am inceput, nu numai sa privesc, ci si sa vad, intr-un mod aparte, lumea ce ne inconjoara, mod pe care nu il pot exprima in cuvinte. Fotografia este mai mult decat tehnica si compozitie, ea descrie prin lumina si umbra emotii, momente, stiluri de viata, cultura si obiceiuri. Descrie viata iar asta doresc sa exprim si eu prin imaginile mele.

Intotdeauna incerc sa realizez fotografii in care fiecare personaj sa se regaseasca intr-o anumita etapa din viata, fie ca vorbim despre fotografie artistica, de nunta, botez, portrete de familie  sau fotografie documentara. Am pasit spre tainele fotografie prima data in 2007 cand am decis sa ilustrez in imagini locurile prin care calatoream in acel timp. Dar fotografia de calatorie nu a fost indeajuns asa ca am inceput sa lucrez la diferite proiecte.

In periplurile mele fotografice m încercat aproape toate tipurile de fotografie , dar nici unul dintre ele nu ma fascineaza la fel de mult precum portretistica, fie ea documentara , artistica sau conceptuala. Noi, oamenii, suntem buni si de multe ori admirabili iar acest lucru se reflecta atat prin actiunile noastre cat si prin ochii nostri, prin fizionomia si gesturile nostre.

Fiecare imagine reprezinta o parte din lumea in care traim vazuta prin ochii mei. Chiar daca o vedem diferit, ea reprezinta o reflexie a ceea ce suntem.

 

Publicatii, premii si expozitii:

Expozitii personale:

  • “Through time”, Bucuresti, Romania, 2011
  • “ Emotii”, Brasov, Romania, 2013

Expozitii ale proiectului Identities: Barlad 2014, Brasov 2014, Bucuresti 2014, Cluj Napoca 2015, Lyon, Franta 2015, Paris 2015.

Expozitii de grup:

  • FotoHaiku “Dance”, Bucharest, Romania, 2013,
  • “Toamna la Voronet”Gura Humorului, Romania, 2012/2013
  • “Imbold Nativ”, Bucharest, Romania 2013
  • “Versus dar impreuna”, Negresti-Oas, Romania 2013
  • ” Bucharest Photo Week”, Bucharest, Romania 2015

Published work in National Geographic, Foto4all, Nikonisti.ro, MyPortraitHub.com, Professional Photography UK, SerbiaPhoto (http://srbijafoto.rs) and Vogue Italia.

Premii: locul 3 la categoria National Awards, Sony Photography Awards, 2014

Iti multumesc pentru vizita si sper sa ne auzim curand.